Als onderdeel van de Heezen Bedrijven geven we namens 2dehandsbouwmaterialen.nl oude bouwmaterialen, welke niet direct in het project kunnen worden hergebruikt, een tweede leven. Al meer dan 60 jaar verwerken we middels onze circulaire processen onze afvalstromen op hoogwaardige wijze en streven naar maximaal waardenbehoud en optimaal hergebruik van materialen door de inzet van innovatieve sloopwerken.

De Heezen Bedrijven is een Nederlands familiebedrijf met meer dan 10 werkmaatschappijen en vestigingen door Noord-Brabant, Limburg en België. Gezamenlijk hebben we een landelijke dekking met internationale ervaringen. We beschikken over disciplines in de sloop, asbest, bodem, grond, infra, staal, beton en zelfs het bouwen van parkeergarages. Dit alles begon met de oprichting van een eigen slopersbedrijf in 1956 onder de naam ‘M. Heezen’.

De materialen op 2dehandsbouwmaterialen.nl zijn allen vakkundig verzameld, afkomstig uit diverse sloopwerken. Zowel zelfstandig als in onderlinge samenwerking gaan we verantwoord om met mens, milieu, energie en grondstoffen.

Binnen dit gezamenlijke initiatief om bouwmaterialen een tweede leven te geven, vallen ook onze werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij bieden hen een werkplek aan door middel van dagbesteding. Zij ondersteunen ons met het verzamelen van geschikte materialen, het verkoop klaar maken van de vrijgekomen materialen en ook met het netjes en geordend houden van ons verkoop terrein.

Wij zorgen tevens voor zorgvuldige verwijdering en uitfasering van stoffen die niet in een duurzame omgeving passen en adviseren partners en opdrachtgevers in slimme keuzes voor ontwerp, realisatie en hergebruik. We nemen graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid voor een duurzamere wereld en geven deze bouwmaterialen een tweede leven. Samen sterk voor morgen.

Dit doen we vanuit onze locaties in Eindhoven (M. Heezen) en Oosterhout (Vissers)

Een tweede leven voor
gebruikte bouwmaterialen