Als onderdeel van de Heezen Bedrijven geven we namens 2dehandsbouwmaterialen.nl oude bouwmaterialen, welke vrijkomen op onze sloopprojecten, een tweede leven. Al meer dan 60 jaar verwerken we middels onze circulaire processen onze afvalstromen op hoogwaardige wijze en streven naar maximaal waardenbehoud en optimaal hergebruik van materialen door de inzet van innovatieve sloopwerken.

De Heezen Bedrijven is een Nederlands familiebedrijf met meer dan 10 werkmaatschappijen en vestigingen in Noord-Brabant, Limburg en België. Gezamenlijk hebben we een landelijke dekking met internationale ervaringen. We beschikken over disciplines in de sloop, asbest, bodem, grond, infra, staal, beton en zelfs het bouwen van parkeergarages. Dit alles begon met de oprichting van een eigen slopersbedrijf in 1956 onder de naam ‘M. Heezen’.

De materialen op 2dehandsbouwmaterialen.nl zijn allen vakkundig verzameld uit onze diverse werken. Hierbij gaan we zowel zelfstandig als in onderlinge samenwerking verantwoord om met mens, milieu, energie en grondstoffen.

Binnen dit gezamenlijke initiatief om bouwmaterialen een tweede leven te geven kijken we ook om naar de medemens, in het bijzonder die met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij bieden hen een werkplek aan om zo deel uit te blijven maken aan de maatschappij. We zijn blij met hun inzet op het gebied van het verzamelen en het eventueel bewerken van de geschikte materialen, het verkoop klaar maken van de vrijgekomen materialen en met het netjes en geordend houden van ons verkoop terrein.

We zorgen voor een zorgvuldige verwijdering en uitfasering van stoffen die niet in een duurzame omgeving passen en adviseren partners en opdrachtgevers in slimme keuzes voor ontwerp, realisatie en hergebruik. We nemen graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid voor een duurzame wereld. Samen sterk voor morgen.

Dit doen we vanuit onze locaties in Eindhoven (M. Heezen) en Oosterhout (Vissers).

 

Een tweede leven voor
gebruikte bouwmaterialen

× Vragen? Stuur een appje!