Waar komen de materialen vandaan?

2dehandsbouwmaterialen.nl is onderdeel van M. Heezen, een familiebedrijf bestaande uit meer dan 10 werkmaatschappijen en 300+ medewerkers. We zijn gespecialiseerd in sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering en infratechniek. Ons assortiment is uiteenlopend aan gebruikte bouwmaterialen, vakkundig verzameld uit de diverse werkzaamheden met betrekking tot gebouwen en woningen. Alle materialen worden zorgvuldig gedemonteerd aan de hand van diverse circulaire slooptechnieken, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Hoe wordt de kwaliteit gewaarborgd?

Na een zorgvuldige demontage van de tweedehands bouwmaterialen, worden deze gesorteerd en opgeslagen. Na een kwaliteitscontrole wordt alles overzichtelijk geordend en voorzien van een registratie nummer. Hiermee kunnen wij u precies vertellen waar ieder materiaal van afkomstig is en de kwaliteit van het product.

Worden de materialen bij me bezorgd of moet ik het op komen halen?

U bent van harte welkom de materialen bij de betreffende vestiging af te halen tijdens openingstijden. Heeft bezorging de voorkeur? Ook dit is mogelijk, neem hiervoor even contact met ons op via 06 11092629.

Is het mogelijk de materialen te bezichtigen?

Zeker, alle tweedehands bouwmaterialen kunnen bezichtigd worden. In onze advertenties wordt vermeld waar de producten liggen, U bent tijdens de openingstijden van de betreffende vestiging van harte welkom.

Wat zijn de openingstijden?

Vestiging Eindhoven is van maandag t/m vrijdag geopend van 08.00-17.30 en op zaterdag van 08.00-17.00.

Vestiging Oosterhout is op donderdag geopend van 12.00-17.00, op vrijdag geopend van 09.00-17.00 en zaterdags geopend van 08.00-12.00.

Tot snel!

Betaalmethode

U kunt betalen bij het afhalen of bij het thuisbezorgen van de materialen. Betaling bij bezorging geldt alleen als een product met eigen transport vervoerd gaat worden.

In de toekomst zal ook direct betalen via onze website mogelijk zijn.

Een vraag die hier niet bij staat? Laat het ons weten!

Een tweede leven voor
gebruikte bouwmaterialen

× Vragen? Stuur een appje!